kontakt@femireform.se 0768535782 Kungsgatan 111 Vån 2 Kungshörnet. Klövern, 75318 Uppsala

FILLERS

Fillers

Vad är Fillers?
Restylane Eller Juvederm 300X192

Fillers är samlingsnamnet på de ämnen som används för att fylla ut rynkor och veck samt ge volym till önskade delar i ansiktet.

Fillers är en genomskinlig gel som är kemiskt framtagen för att efterlikna kroppens egna, naturliga hyalyronsyra. Ämnet injiceras in i rynkor och veck som önskas att släta/fylla ut.

Fillers är säkert och används över hela världen för ansiktskonturering, läppförstoring och för att behandla fördjupningar i huden, såsom rynkor och ärr.

Varför Fillers?

Med fillers kan vi föryngra huden, framhäva och förstärka drag och ge huden ökad lyster och fuktighet genom injektioner på rätt ställen. Genom att återskapa förlorad volym i ansiktet på ett sätt som ser naturligt ut kan du få ett ungdomligare och mer distinkt utseende. 

Dina linjer, rynkor och veck slätas ut – med injektion istället för kirurgi. Så oavsett om det gäller mer volym, att fylla ut eller jämna till så kan vi fixa det med hjälp av Fillers.

Femireformkliniken kan erbjuda fillersbehandlingar för:
  • Läppar
  • Nasolabiala linjen
  • Marionettlinjer, sura mungipor
  • Haka/käkben
  • Kinder/kindben

Är det förstagången du vill göra en fillersbehandling skall du boka en kostnandsfri  konsultation innan via Bokadirekt, kontaktformulär eller tel 00000. Har du tidigare använt fillers kan du boka en tid direkt .