kontakt@femireform.se 0768535782 Kungsgatan 111 Vån 2 Kungshörnet. Klövern, 75318 Uppsala

PROFHILO

Profhilo

Airbrush 20201222223726

För att få en föryngrande effekt på huden måste man komma ner till hudlagret dermis dvs under epidermis som är det yttersta hudlagret. Detta kan inga dyra krämer med olika innehåll tyvärr åstadkomma. En bra, billig fuktkräm i kombination med Profhilo ( som kommer ner i dermis) blir resultatet slående. Lägg inte dyra pengar på hudkrämer utan två behandlingar med Profhilo och sedan en underhållsdos någon gång per år så behåller du en återfuktad, spänstig, slät  hud.

Vad är Profhilo?

Profhilo är en stabiliserad injicerbar hyaluronsyrabaserade produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Förutom att den stärker och återfuktar huden har Profhilo också en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Profhilo går utmärkt att använda tillsammans med andra estetiska behandlingar.

En snabb och enkel behandling på 15 minuter som bidrar till friskare hud och har en långvarig effekt.

Passar alla åldrar och hudtyper och kan göras i ansiktet, på halsen, dekolletage och händer.
2-3 behandlingar rekommenderas och sen 1 behandling var 6-8 mån för att bibehålla resultatet. 
Vi erbjuder endast ett paket med två behandlingar med en månads mellanrum då en behandling inte ger optimalt resultat.


Så här går det till:


Huden tvättas av och man injicerar sedan 5 punkter/sida. De läggs precis under huden och det uppstår en liten kvaddel, som sjunker undan på några timmar. Blåmärke och ev. liten svullnad kan uppstå. Du bör ej träna på 48 h, sminka dig på 24 h.

Denna behandling kräver ingen konsultation innan utan du kan boka en tid direkt via Bokadirekt, kontaktformulär eller via tel 0768-545782

Skärmavbild 2018 08 22 Kl. 23.16.54 Profhilo