kontakt@femireform.se 0768535782 Kungsgatan 111 Vån 2 Kungshörnet. Klövern, 75318 Uppsala

OM OSS

Vi vill bygga en bro mellan kvinnors hälsa och skönhet i form av välmående. Vår filosofi är att kvinnor i alla åldrar har rätt till fysisk, psykisk och sexuell hälsa.

FemiReformkliniken är en modern och unik klinik i Sverige som erbjuder både  estetisk och gynekologisk behandling. Kliniken drivs av barnmorskorna Malin Unebrand Almgren och Ann Wettervik som har lång erfarenhet av gynekologisk vård.

Efter många år inom offentlig sjukvård vill vi kunna erbjuda kvinnor andra alternativ för en ökad sexuell och fysisk hälsa. Vår förhoppning är att kunna erbjuda kvinnor tex med urininkontinens ett alternativ mellan knipövningar och operation .Vi har en gedigen erfarenhet av att hjälpa kvinnor med olika typer av underlivsbesvär. Vi upplever också att det fortfarande är mycket tabubelagt att prata om kvinnors underliv och  sexualitet och det vill vi ändra på ! Det handlar absolut inte om att man inte duger som man är utan det handlar om funktion , känsla, välbefinnande för kvinnans egen skull. 

IMG 5371

Malin Unebrand Almgren

Kontakta mig på:

Telefon: 0768-535403

 E- post:malin.u.almgren@femireform.se

Malin Unebrand Almgren. Leg sjuksköterska 1989 , leg barnsjuksköterska 1993, leg barnmorska 1995. Genusvetenskap 40 p 1997 Malin har många års erfarenhet inom kvinnosjukvård, BB-vård och mödrahälsovård, ungdomsmottagning ,gynekologiska hälsokontroller och preventivmedelsrådgivning. Utbildad i laserbehandling inom estetisk gynekologi och hudföryngring.

Ann Wettervik

Kontakta mig på:

Telefon: 0768-535782

E- post:ann.wettervik@femireform.se

Ann Wettervik. Leg sjuksköterska 1999, leg barnmorska 2004 med sexologisk kompetens. Har arbetat med kvinnosjukvård sedan 1999, har erfarenhet från förlossningsvård, mödrahälsovård och gynekologi. Utbildad i injektionsbehandlingar, fillers, muskelavslappnande läkemedelsbehandling och intimfillers. Är utbildad Master injector